| Autor |
Správa
|
| Redaktor SSS.sk |
Zaslal: Po Sep 25, 2006 11:09 am Predmet: Členovia SSS - námety pre Výbor |
|
|
Založený: 16.03.2006 Príspevky: 13 Bydlisko: Košice
|
| Jaskyniari, aj touto cestou môžete nadviazať komunikáciu s členmi Výboru. Adresujte im svoje námety, problémy, požiadavky. Určite si to prečítajú a odpovedia Vám. |
|
| Návrat hore |
|
 |
| Braňo Šmída |
Zaslal: St Sep 27, 2006 2:15 pm Predmet: Plno-Farebný Spravodaj SSS? |
|
|
Anonymný
|
Milí jaskyniari, objavitelia,
členovia SSS,
mal by som jeden námet, čo by stál azda za úvahu:
Čo by ste povedali na to, ak by nasledujúce Spravodaje SSS začali vychádzať v PLNOFAREBNEJ verzii?
Totiž:
skoro absolútne všetky materské speleo-magazíny, prevažujúceho exploračného razenia, ktoré (si) vydávajú schopné, silné a samostatné speleologické federácie (dokonca aj kluby!), v súčasnom období už - vychádzajú vo farbe. (Či už je to v Poľsku, Taliansku, Chorvátsku, či hoci vo vzdialenej Brazílii, napr. aj zborník Speleofórum našich priateľov z ČSS zásadne navýšil na kvalite, a povedzme, taktiež posledné editované číslo zborníka Slovenský kras, vydaného SSJ/SMOPaJ, je plnofarebné a na dobrom papieri, a ďalšie bude akiste tiež.)
Čo si o tom myslíte, priatelia?
Mám za to, že
- speleológia je v istom zmysle aj "estetickou" aktivitou (jaskyne sú predsa farebné, a tak pestré - nie čiernobiele)
- každý z nás (či už sú to priamo autori príspevkov, alebo čitatelia Spravodaja SSS) určite CHCE, aby články boli - čo najkrajšie, najpútavšejšie, čo najlepšie prezentujúce výsledky prieskumu jednotlivcov i klubov, a tak i celú SSS
- doba pokročila a my by sme mali držať krok s pokrokom naokolo
- peniaze SSS na to má / alebo ich bez problémov na podobný účel zoženie / alebo na takýto plnofarebný Spravodaj radi prispejú aj sami objavitelia, prispievatelia, či sponzori
Výbor SSS i redakčná rada Spravodaja SSS uvíta v tomto smere akékoľvek vaše ďalšie námety a nápady, úvahy či pripomienky,
trebárs aj priamo na tomto fóre.
Branislav Šmída
člen redakčnej rady Spravodaja SSS
pozn.: tento piatok? 29. 9. 2006 by mal v LM rokovať Výbor SSS |
|
| Návrat hore |
|
 |
| 69pistik |
Zaslal: So Jan 13, 2007 3:55 pm Predmet: |
|
|
Založený: 13.01.2007 Príspevky: 2 Bydlisko: Nové Zámky
|
| ahoj....bol by som rád keby mi niekto poradil ako sa stať členom . ďakujem ....Štefan |
|
| Návrat hore |
|
 |
| Redaktor SSS.sk |
Zaslal: So Jan 13, 2007 8:45 pm Predmet: ako vstupit do SSS? |
|
|
Založený: 16.03.2006 Príspevky: 13 Bydlisko: Košice
|
Ahoj Štefan, klikni si na tento odkaz:
http://www.sss.sk/pdf_dokumenty/prihlaska_sss.doc
Pozri si potom túto podstránku (pozri nizsie) a najdi si oblast, kde by si chcel uzemne posobit. Ked nabehnes mysou na prislusny cerveny kruzok, ukaze sa Ti nazov skupiny/klubu. Nizsie v zozname skupin/klubov mas kontaktne cisla a adresy. Zavolaj predsedovi klubu, ktory si si vybral a prejav zaujem o vstup do klubu (kazdy klub ma svoje pravidla prijimania). Prihlasku mozes zaslat aj bez konzultacie s niektorym z klubov, ale nezabudaj, ze jaskyniarstvo je kolektivna zalezitost. Nikto sam v jaskyniarstve vela vody nenamutil:
http://www.sss.sk/s.php?m=8
Kontaktna adresa na Slovensku speleologicku spolocnost je tu:
http://www.sss.sk/s.php?m=6
Rozhodni sa dobre. Drzim Ti palce - a vela stastia pod Zemou:-) Gabo Lesinsky |
|
| Návrat hore |
|
 |
| 69pistik |
Zaslal: Št Jan 25, 2007 6:09 pm Predmet: odpoveď |
|
|