Obsah fóra www.sss.sk   
  www.sss.sk
FAQ  FAQ Hľadať  Hľadať Zoznam užívateľov  Zoznam užívateľov Užívateľské skupiny  Užívateľské skupiny

Registrácia  ::  Prihlásenie Prihlásiť, pre kontrolu súkromných správ

Obsah fóra www.sss.sk » Všetko o jaskyniach » A čo stála expozícia o speleopotápaní ?

Odoslať novú tému  Odpovedať na tému
 A čo stála expozícia o speleopotápaní ? « Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému » 
Autor Správa
Peter Ferdinandy
PríspevokZaslal: So Sep 20, 2008 1:31 am    Predmet: A čo stála expozícia o speleopotápaní ? Odpovedať s citátom

Založený: 20.09.2008

Dávam dokopy materiály o histórii speleopotápania na Gemeri konkrétne oblasti Slovenský kras ( Plešivecká, Silická planina a okolie) Muránska planina a oblasť Tisovca. Bežne zverejnené materiály(knihy, spravodaje a časopisy) v podstate mám k dispozícii no zaujímajú ma najmä materiály nezverejnené, pamäťové náčrtky a fotografie od účastníkov takýchto prieskumom. S niektorými som v kontakte no viem, že toho bolo viac. Robím to kvôli vzniku stálej expozície o potápaní v Gemersko - malohontskom múzeu v Rim.Sobote, ktorú máme záujem perspektívne utvoriť spolu s riaditeľstvom múzea. Ja mám rozsiahlu zbierku potápačskej výstroje už niekoľkokrát vystavovanú , no a pretože projekt staviame na speleoptápaní ktoré má v týchto lokalitách tradíciu(Rozložník, Ošust, Nišponský, skupina Aquaspel ) rád by som privítal materiály, ktoré by v tomto pomohli.Nemám záujem to predstavovať ako moju prácu( veď na Zdena Hochmuta nemám, len som trocha potápal v Tortnali a 2x v Teplici, potom som to vzdal) no pokiaľ by sa materiály použili, tak len s vedomím a súhlasom a uvedením autora. Rád by som vedel váš názor na nadhodený problém a ešte viac by som uvítal nejaké to CD s naskenovaným materiálom. prípadnú adresu a CD s náhľadom na moju zbierku pošlem na požiadanie. Peter Ferdinandy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
urika
PríspevokZaslal: So Sep 20, 2008 1:51 pm    Predmet: Pomoc Odpovedať s citátom

Založený: 25.07.2008

Zverejnil som Vašu výzvu i v aktualitách na stránke sss.sk, verím, že sa podarí získať nejaký tern materiál. Ak by ste mali záujem, niečo z Vašich materiálov by sme mohli uverejniť aj na stránkach SSS.

Michal Uriča
redaktor
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému  Odpovedať na tému Strana 1 z 1

Obsah fóra www.sss.sk » Všetko o jaskyniach » A čo stála expozícia o speleopotápaní ?
Prejdi na: